Tilausehdot

Määräaikainen tilaus

Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Jos tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan jo toimitettujen lehtien hinta. Jos laskutusjakso on maksettu, maksua ei palauteta vaikka tilaus peruutetaan.

Kestotilaus

Kestotilaus jatkuu automaattisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi keskeyttää kahta viikkoa ennen uuden tilausjakson alkamista. Tilauksen päättyessä veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitettujen lehtien hinta, jos uusi laskutusjakso on ehtinyt astua voimaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päättyy maksetun jakson loppuessa. Maksua ei palauteta.

Etämyyntinä tehdyn tilauksen irtisanominen

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa etämyyntinä (puhelinmyyjän välityksellä) tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus.

Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti.

Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

Tilaukset ulkomaille

Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Tietosuoja

Lehden asiakkaat ovat Joutsen Media Oy:n asiakasrekisterissä, jossa olevia henkilötietoja käytetään muun muassa asiakassuhteen hoitoon sekä markkinointiin Joutsen Media konsernissa.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, sekä oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä seuraavaan osoitteeseen: Joutsen Media Oy, Tilaajapalvelu, PL 52, 90101 Oulu.

Näköislehden käyttö ja käyttäjätunnistus

Näköislehti ja maksullinen verkkopalvelu on tarkoitettu tilaajan kanssa samassa taloudessa asuvien käyttöön. Tilaaja sitoutuu pitämään käyttäjätunnuksensa salassa ja olemaan luovuttamatta sitä ulkopuolisten käyttöön. Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan Joutsen Media Oy:lle välittömästi, mikäli tilaaja epäilee tunnuksensa paljastuneen ulkopuolisille. Joutsen Media Oy pidättää oikeuden sulkea tilaajan tunnuksen käyttöoikeuden milloin tahansa, mikäli Joutsen Media Oy epäilee tunnusta käytettävän väärin.